Haarrijnseplas, 18 januari 2017

Afgelopen woensdag was er weer een schitterende zonsondergang bij de Haarrijnseplas. Rond half 5 arriveerde ik en toen maakte ik deze foto.

Vaak kun je na het ondergaan van de zon nog veel mooie foto’s maken. Eerlijk gezegd dacht ik deze keer dat dit niet zou gebeuren. Ik zat al weer in mijn auto en was onderweg naar huis toen ik in mijn achteruitkijkspiegel zag dat de lucht rood begon te kleuren. Snel ben ik teruggereden en toen kon ik deze foto maken.

De foto’s van de Haarrijnseplas die ik in de periode maart 2013 – augustus 2016 heb gemaakt, zijn gepubliceerd in mijn in eigen beheer uitgegeven boek Haarrijnseplas. Verkrijgbaar bij Key West Beachhouse, Anafora en de boekhandels van Kees Visscher. En natuurlijk via mijn website. Bestellen kan door een mail te sturen naar boekhaarrijnseplas@gmail.com.

This entry was posted in Haarijnseplas and tagged , , , , .